Marsipan-kake med sølv-stjerner -
utrolig hva vi får kjøpt i kakebutikkene!
Her har jeg brukt spiselig sølv-spray.
Sigbjørn elsker marsipan-kake,
så den hører med til store feiringer.
"Godt nytt år" langs kakens kant.
Jeg prøvde meg på Cake-pops, men det er jammen vanskelig!
Denne gangen blanda jeg glutenfri sukkerbunn, dajmkuler og vaniljekrem,
for å lage selve kulene.
Å dekke dem med sjokolade, er jammen ikke lett.
Jeg prøver nok igjen ved en annen anledning.
Her er kveldens kake-bord.
Sigbjørn ordna sin spesialitet:
"Ribbe med spansk vri".
Jeg liker ikke Ribbe, men denne er god!
Kveldens dessert, inspirert av min gode nabo, Guro:
Skogsbær i bunn,
en blanding av kremfløte og vaniljeyoghurt,
legges lagvis med dajmkuler mellom.
Frisk og god dessert!
Godteposene.
Bordkort-samling.
Nyttårsbordet.
Og Daniel med stjerneskudd.
Godt nytt år!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar